worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

ChatGPT eklentiler ile daha verimli hale geliyor

OpenAI

İşte Chrome üzerinden kullanabileceğiniz hayat kurtarıcı yapay zeka uzantıları:

ChatGPT’yi Chrome üzerinden kullanabileceğiniz hayat kurtarıcı 10 yapay zeka uzantısı, üretkenliği artıran özellikler sunuyor. Bunlar arasında yazı otomatikleştirme sağlayan Compose AI, makaleleri anlaşılır hale getiren SciSpace, YouTube videolarının özetini oluşturan Glasp YouTube Summary, içerik üretiminde yardımcı olan Volia AI, makaleler hakkında soruları cevaplayan Wiseone, ChatGPT ile soruları kolayca belirlemenizi sağlayan ChatGPT Prompt Genius, metinleri yeniden oluşturan Wordtune, ChatGPT’yi daha etkili kullanmanızı sağlayan UseChatGPT AI, kaynakları bulmanıza yardımcı olan Perplexity ve ekran görüntülerini birleştirerek içerik oluşturan Scribe yer alıyor. Bu uzantılar, kullanıcıların farklı alanlarda daha verimli çalışmalarını sağlıyor..

Compose AI:

Yazı yazmakla vakit kaybetmek istemeyenler için tasarlanmış bir yapay zeka uzantısı. Compose AI, otomatikleştirme özelliğiyle yazdığınız metni tekrar yazmanıza gerek kalmadan yeniden oluşturur. Ayrıca kişisel yazma stilinizi öğrenerek metnin devamını getirebilir. Bu sayede yazma işlemlerinizde %40 zaman tasarrufu sağlar.

SciSpace:

Araştırmalarınız için bir uzman ve öğretmen gibi çalışabilen yapay zeka tabanlı bir program. SciSpace, 270 milyondan fazla makale, dergi ve kitap içeren bir veritabanına sahiptir ve Chrome uzantısıyla istediğiniz makaleyi anında açıklayarak daha anlaşılır hale getirebilir.

Glasp YouTube Summary:

İzlemek zorunda olduğunuz uzun bir YouTube videosunu kısaltmak istiyorsanız, Glasp YouTube Summary sizin için ideal bir Chrome uzantısıdır. Bu yapay zeka destekli uzantı, istediğiniz içeriğin özetini oluşturarak zaman kazandırır.

Volia AI:

Üretkenliği en çok artıran yapay zeka araçlarından biri olan Volia AI, içerik üreticileri ve yoğun iş görüşmeleri yapan çalışanlar için idealdir. Bu yapay zeka asistanı, yazma stilinizi geliştirir ve profesyonel e-postalar ve orijinal içerikler oluşturmanıza yardımcı olur.

Wiseone:

Öğretici bir yapay zeka olan Wiseone, Chrome uzantısıyla birlikte çalışır ve açtığınız herhangi bir makale hakkındaki sorularınızı kolayca cevaplar. Soru-cevap yöntemiyle öğrenmeye yardımcı olan bu yapay zeka aracı, istediğiniz makale bölümünü anında çekebilir.

ChatGPT Prompt Genius:

Yapay zeka endüstrisinin en gelişmiş araçlarından biri olan ChatGPT, bazen kullanıcıların istedikleri bilgileri vermede zorlanabilir. ChatGPT Prompt Genius, ünlü yapay zekadan istediğiniz verileri almak için kolayca sormanız gereken soruları belirlemenize yardımcı olur. Ayrıca, Chrome uzantısıyla tema seçeneklerini değiştirebilirsiniz.

 

Wordtune:

Yazı yazma ve içerik üretme konusunda sıkıntı yaşayanlar için ideal olan Wordtune, Chrome uzantısıyla çalışan bir yapay zeka aracıdır. Wordtune, yazdığınız metni samimi veya resmi bir şekilde yeniden oluşturabilir. Ayrıca paragrafları genişletebilir ve içerikleri daha özgün hale getirebilir.

UseChatGPT AI:

ChatGPT’yi daha kolay ve etkili bir şekilde kullanmanızı sağlayan yapay zeka tabanlı bir uzantıdır. Bu yeni web uzantısı, ChatGPT’nin hemen hemen tüm özelliklerini istediğiniz web sitesinde kullanmanıza olanak tanır.

Perplexity:

Araştırmacı özellikleriyle bilinen kapsamlı bir yapay zeka uzantısıdır. Perplexity, SciSpace gibi çalışır ve verilen bir bilgiye ait web sitesini veya kaynakları kolayca bulabilir ve kullanıcılara sunabilir.

Scribe:

Sıra sıra alınan ekran görüntülerini birleştirerek hazırlandığınız içeriği saniyeler içinde oluşturmanıza olanak sağlayan oldukça etkili bir program.

Bu yapay zeka uzantıları, kullanıcıların farklı alanlarda daha verimli ve etkili olmalarına yardımcı oluyor. Yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte, daha birçok benzer uygulama ve uzantının da ortaya çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

hepsiburada
Markalar

“2024, Hepsiburada için tavsiye yılı olacak”

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada için 2024 yılının “tavsiye yılı” olacağını söyledi. Gökçetekin, “2024 yılında en önemli değişim online ödemelerde yaşanacak.” dedi.