worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

BluTV ve Warner Bros. ortaklığı güçleniyor

BluTV

BluTV ve Warner Bros. Discovery yaptıkları ortak açıklamada; BluTV’nin discovery+ ve HBO içeriklerini birlikte sunan ilk dijital kanal olacağını duyurdu. İş birliği kapsamında çocuk kanalları Cartoon Network ve Boomerang da platforma eklenecek. 

BluTV üyeleri HBO dizilerini izleyebilecek

BluTV üyeleri, dünya çapında rekor kıran HBO dizisi The Last of Us’ı seyredebiliyorken yılın kalanında da White House Plumbers, The Idol ve True Detective: Night Country gibi HBO’nun yeni dizilerini Amerika yayınından hemen sonra izleyebilecekler. Ayrıca Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Chernobyl ve Entourage gibi, HBO’nun global üne sahip daha pek çok dizisi tüm sezonlarıyla platformdaki yerini alacak. Çocukların severek takip ettiği Cartoon Network ve Boomerang kanalları ile Teen Titans Go!, Kafadar Ayıcıklar ve Örümcek Lucas  gibi içerikler de minik izleyiciler için BluTV’de olacak. Genişletilen anlaşmayla birlikte Warner Bros. Discovery’nin Tamirat_Tadilar, Altın Peşinde, Ağır Yaşamlar ve Hayalimdeki Ev gibi sevilen programlarına sahip geleneksel kanal portföyü de BluTV’de izlenilebilecek.

‘Tüm dünyada beklenen içerikler’

BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Warner Bros Discovery ile 2021 yılında ilk adımını attığımız stratejik iş ortaklığımızın kapsamının giderek büyümesiyle üyelerimizi tüm dünyada heyecanla beklenen içeriklerle buluşturmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

‘BluTV’ye daha fazla yatırım yapacağız’

Warner Bros. Discovery CEE, MENA ve Türkiye Genel Müdürü Jamie Cook ise “BluTV’ye yatırım yapmaya devam etme konusunda kararlıyız. Bugün yapılan açıklamada belirttiğimiz üzere, daha fazla içerik sağlayarak genişlettiğimiz iş ortaklığımız, yeni kurulan şirketimizin gücünün ve sağladığı fırsatların bir örneğidir.” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un