worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Barış Özcan, WORLD ECOMMERCE FORUM’u anlattı

Ünlü YouTuber Barış Özcan teknoloji ve sanat videolarına devam ederken, çok büyük bir izleyici kitlesi elde etti. Barış Özcan, “Bu treni de kaçırırsak…” adlı videosunu YouTube hesabından paylaştı. O videoda WORLDEF’in yaptığı işler ve 8-9-10 Haziran’da dünya çapında ses getirecek olan WORLD ECOMMERCE FORUM da yer aldı.

Ünlü YouTuber Barış Özcan, “Yapay zeka, yapay zeka, yapay zeka…” diye başladığı videosunda dijital dünyanın getirdiği avantajlardan bahsetti. Konu dijital olunca e-ticarette adından söz ettiren WORLDEF de öne çıkıyor.

Barış Özcan WORLD ECOMMERCE FORUM hakkında ne dedi?

Barış Özcan, şu ifadelere yer verdi:

“WORLDEF özellikle e-ticaret ve e-ihracatta yaşanan dönüşümleri kaçırmak istemeyenler açısından çok önemli bir etkinlik düzenliyor. WORLD ECOMMERCE FORUM, 8-9-10 Haziran 2023 tarihlerinde Avrupa’nın dört bir yanını İstanbul’da buluşturacak. Global markalar, yatırımcılar, pazaryeri satıcıları, e-ticaret perakendecileri, pazaryerleri, servis sağlayıcıları, girişimciler, üreticiler, toptancılar, tedarikçiler ve ekosistemin tüm paydaşları İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya geliyor.

Düzenlediği uluslararası etkinlikler eğitimler ve yayınlarla e-ticarette ve e-ihracattaki dönüşümde referans noktası olmayı üstlenen WORLDEF 300 milyar dolarlık e-ticaret ekosistemini 41 ülkeden 100 bin ziyaretçiyi 500’den fazla konuşmacıyı 50 binden fazla global pazaryeri satıcısını 10. WORLD ECOMMERCE FORUM’da buluşturacak.”

Gün geçtikçe daha çok etkileşim alan worldef.net’in güncel haberleri dikkat çekmeye devam ediyor. worldef.net de Barış Özcan’ın dikkatinden kaçmadı. WORLDEF haber sitesini de videosunda kullandı.

Barış Özcan ‘Bu treni de kaçırırsak…’ videosundan detaylar…

Barış Özcan’ın 14 dakikalık videosundaki konuşmasından önemli kısımlar ise şöyle:

“Yapay zeka, yapay zeka, yapay zeka…
Artık her iki lafımdan üçü yapay zeka.
Abartıyor muyum? Hayır!
Yapay Zekayı Durdurun! Bu konuda ayrıca bir video hazırlayacağım ama zaten yeterince gerginiz o yüzden bugün içine girdiğimiz bu yapay zeka çağına dair pozitif bir farkındalık yaratmak istiyorum.

Daha geçtiğimiz günlerde teknoloji devi IBM, 7800 kişinin yaptığı işi yapay zekayla değiştirmeye karar verdiğini duyurdu. Nasıl? Yeterince pozitif oldu mu bu haber 🙂 Daha bunun gibi çoook haber duyacağız.
2002’den 2023’e sadece 21 yıl geçmedi arkadaşlar. Dünyada binlerce yıldır üretilen bilginin binlerce katı üretildi. Milyarlarca insanın yaptığı hemen her şey kaydedildi, işlendi, sonuçlar çıkarıldı ve bunlarla makineler eğitildi.
Bizim karşımıza bir anda çıkmış gibi gözüken ChatGPT’lerin, Bard’ların arkasında o 21 yıllık çaba var. ”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

ticari mesaj
Haberler

İstenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza

Ticaret Bakanlığı, istenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza kesti. Bakanlığa 2015-2023 yılları arasında 866 bin şikayet yapıldı. Ticaret Bakanlığı 2023 Yılı Faaliyet Raporundan derlemeye