worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Avrupa’nın en değerli şirketi LVMH’de atamalar

LMVH

Arnault, Avrupa’nın en değerli şirketi olan LVMH’deki atamaların bir parçası olarak, 47 yaşındaki kızını terfi ettirdi.

Delphine Arnault, Dior’un başındaki Pietro Beccari’nin yerini alıyor. Beccari ise şirket bünyesindeki Louis Vuitton’un başına geçiyor.

LVMH, Fendi ve Louis Vuitton başta olmak üzere, üst tüketim grubuna hitap eden markalardan oluşan bir portföye sahip. Şirket değeri 336 milyar sterlin olarak hesaplanıyor.

Credit Suisse analisti Natasha Brilliant, Arnault ve Beccari’nin şirkette saygı gören isimler olduğunu, terfilerin “mantıklı hamleler” olduğunu değerlendiriyor. 

Bernard Arnault, beş çocuğu da grup markalarında üst düzey yönetici pozisyonlarında bulunuyor.

30 yaşındaki Alexandre Arnault Tiffany markasında, 28 yaşındaki Frederic Arnault Tag Heuer’de, en küçük çocuğu 24 yaşındaki Jean Arnault ise Louis Vuitton’un saat bölümünde yönetici konumunda yer alıyor.

45 yaşındaki en büyük oğlu Antoine Arnault de yakın bir zaman önce holdingin başına getirilmişti.

Bernard Arnault, Aralık ayında Elon Musk’ı geçerek dünyanın en zengin insanı oldu.

Başarının sırrını ‘ateş ve su gibi’ diyerek açıklıyor

Forbes dergisinin bir röportajı sırasında birçok teknoloji şirketini geçerek lüks markaları barındıran LVMH‘nin değer kazanmasıyla ilgili konuşan Arnault, Louis Vuitton ve Dior gibi markaların bu kadar başarılı olmasının sebebini, “İki açısı var; hem zamansızlar hem de modernliğin zirvesi konumundalar; ateş ve su gibi” diyerek açıklamıştı.

Öte yandan Zara ve Massimo Dutti gibi büyük moda markalarının sahibi olan Inditex’de, 39 yaşındaki Marta Ortega yönetim kurulu başkanlığına getirildi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

hepsiburada
Markalar

“2024, Hepsiburada için tavsiye yılı olacak”

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada için 2024 yılının “tavsiye yılı” olacağını söyledi. Gökçetekin, “2024 yılında en önemli değişim online ödemelerde yaşanacak.” dedi.

yemeksepeti
Markalar

Yemeksepeti vaktinde teslimata odaklandı

Yemeksepeti, vaktinde teslimat deneyimini en iyi seçenek haline getirmeye odaklandı. Buna göre, Yemeksepeti Express hizmetleri genişletilerek, sipariş süreçleri geliştirilecek.