worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Amazon, Türkiye’deki lojistik üssü için işe alım yapıyor

amazon

Dünyanın en büyük e-ticaret markası Amazon, Türkiye’de operasyonlarını genişletiyor. Şirket, Tuzla’da kurduğu yeni lojistik üssü için personel alımına başladı. Firma, tesisin ilk yılında binden fazla kişiye iş olanağı sağlayacak. Sahada ürün satan küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) yurt içi ve ihracat operasyonlarını destekleyecek.

Amazon Lojistik Üssü için toplu iş görüşmesi

İstanbul Tuzla’da süreci devam eden Amazon Lojistik Üssü için müşteri hizmetleri ve lojistik ekipleri için işe alımlar yapılıyor. Mühendislik, insan kaynakları, muhasebe, operasyon ve bilgi işlem gibi departmanlarda işe alım süreçlerinin devam ettiği açıklandı.

Amazon’da çalışmak isteyenler, Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’nin organizasyonunda toplu iş görüşmesine katıldı. Burada Amazon’un insan kaynakları temsilcileri ile birebir görüşme imkânı sağlandı. Toplu iş görüşmesi iki gün sürdü. Amazon’un Tuzla’daki yeni teknoloji üssünün ne zaman hizmete alınacağı hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un