Etkinlik Başladı
Bilet Alımı Gerçekleştirebilirsiniz.

9. WORLD ECOMMERCE FORUM

İSTANBUL

Avrupa'nın En Büyük E-Ticaret Konferansı

28-29-30 Eylül 2022

WOW Kongre Merkezi

Diamond Sponsorlar

34+

Ülke

3

Sahne

43

Sponsor

150

Info Desk

40+

Yatırımcı / Fon

250

B2B Masa

200+

Konuşmacı

150000+

B2B Toplantı

ETKİNLİK PROGRAMI

SPONSORLAR

ANA İŞ ORTAĞI

ANA SPONSOR

DIAMOND SPONSORLAR

PLATIN SPONSORLAR

ŞIKLIK SPONSORU

GOLD SPONSORLAR

DESTEKLEYENLER

MEKÂN GALERİSİ

REKLAM FİLMİ

KATILMAK İÇİN 5 NEDEN

1. B2B EŞLEŞTİRMELERE KATILIN

WORLD ECOMMERCE FORUM B2B Eşleştirme Sistemi sayesinde birçok farklı alanda ürün ve hizmet sunan katılımcılarla doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Etkinliğin ardından işbirlikleri geliştirebilir, sponsorluk ve yatırım fırsatları yakalayabilir, sağlıklı iş eşleşmeleri elde edebilirsiniz.

2. İŞİNİZİ ULUSLARARASI PAZARYERLERİNE GENİŞLETİN

Sınır ötesi e-ticaret, hem şirketler hem de müşteriler için çok karlı bir sistemdir. E-ticaret ile şirketinize değer katabilir ve bu şekilde satışlarınızı artırabilirsiniz. Harcamalarınızı azaltacak bu satış stratejileri ile daha fazla müşteriye ulaşarak marka değerinizi artırabilirsiniz. Türkiye’de e-ticaret sektörünün İstanbul’un da büyük katkılarıyla 2022’de yüzde 40’lık bir büyüme ile 560 milyar liraya ulaşacağı tahmin ediliyor. WORLD ECOMMERCE FORUM aracılığıyla İstanbul’da işinizi uluslararası pazaryerlerine açabilirsiniz.

3. TÜRKİYE'NİN E-TİCARET POTANSİYELİNİN BİZİMLE FARKINA VARIN

Ülkemiz gelişmekte olan ülkeler içinde yer alan, tarımdan, sanayiye, birçok alanda güçlü üretim altyapısı, esnek ve dinamik şirketleri ve farklı sektörlerde dünyanın birçok markasına hizmet veren bağlantıları ile önemli bir merkezdir. Ülkemizin potansiyelini yurt dışı pazarlara taşımak için e-ticaret önemli bir kanaldır. Türkiye bu kanalda uzman, işini bilen ve dünya pazarları deneyimine sahip e-ticaretçiler için büyük bir potansiyeldir. Bu potansiyeli gelin birlikte keşfedelim.

4. KÜRESEL İŞ AĞINIZI GELİŞTİRİN

İş ağı oluşturma, tavsiyelere ve tanıtımlara dayalı olarak satış fırsatları ve temasları geliştirmek için etkili, düşük maliyetli bir pazarlama yöntemidir. WORLD ECOMMERCE FORUM, birçok kültürü, pazarı ve hedefi ortak bir noktada buluştururken, bu keyifli iş gezisinin sonunda değerinizi artıracak.

5. VİZYONUNUZU GENİŞLETİN

Küresel pazarların temsilcileri ve sektördeki lider markaların açılış konuşmaları ve atölye çalışmaları ile işletmeniz için küresel bir vizyon kazanın! Farklı pazarlara yönelik e-ticaret verileri, raporları ve içgörüleri ile hedefinize odaklanın!

ÖNCEKİ ETKİNLİKLER

KONUŞMACI OL

SPONSOR OL

INFO DESK SATIN AL

Open chat
Scan the code
WORLDEF WhatsApp hattına hoş geldiniz; size hangi konuda yardımcı olabiliriz?