worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

WORLDEF Prime Club, hibrit etkinlikle faaliyetlerine başladı

worldef prime
WORLDEF Prime Club üyelerine özel etkinliklerle e-ihracat ve e-ticaret ekosistemine ilişkin konular ele alınacak.

WBS bünyesinde kurulan WORLDEF Prime Club, lansman etkinliği ile faaliyetlerine başladı. Kulüp bünyesinde “WORLDEF Prime Buluşmaları” adlı yeni bir etkinlik serisi düzenlenecek. Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile gerçekleştirilen seride, WORLDEF Prime Club üyelerine özel etkinliklerle e-ihracat ve e-ticaret ekosistemine ilişkin konular ele alınacak.

Serinin ilk etkinliği, 18 Temmuz Cumartesi günü 12:00-15:00 saatleri arasında hibrit olarak yani hem fiziksel hem online ortamda düzenlendi. “Amazon’da satış yapmak” konusunun ele alındığı etkinliğin Nurol Tower’daki fiziksel ortamında WBS Genel Müdürü Orxan Isayev ve WORLDEF Amazon Danışmanı Batuhan Çirmi sunum yaptı. Online ortamda ise, Prime Club üyelerine özel olarak YouTube’dan canlı yayın yapıldı. Fiziksel ve online ortamda yaklaşık 200 WORLDEF Prime üyesi katılım sağladı.

E-ihracat ekosisteminin ilk hibrit etkinliği olma özelliği taşıyan WORLDEF Prime Buluşmaları etkinliğinde Amazon’da satış için yapılması gerekenler ele alındı. Amazon’da satıcıları bekleyen süreçler hakkında detaylı bilgilerin de verildiği etkinlikte, WORLDEF Prime üyeleri merak ettikleri sorulara cevaplar buldu. Ayrıca, Prime üyeleri; networking, görüntülü görüşme, oturumlara katılma, servis sağlayıcıların stantlarını ziyaret etme, eğitmenler ve servis sağlayıcılarla tanışma, tedarikçi bulma ve personel bulma fırsatı yakaladı. Hibrit modelle düzenlenen etkinlik, sanal etkinlik ve toplantı platformu Focus on Event’in alt yapısı ile gerçekleştirildi.

Isayev: Dünyada ticaret gelenekselden dijitale değişiyor

WBS Genel Müdürü Isayev, WORLDEF Prime Club lansmanı sebebiyle açılış konuşması yaptı. WORLDEF Prime Club bünyesinde WORLDEF Prime üyelerinin ihtiyacı olabilecek her türlü konuda destek verileceğini kaydeden Isayev, “E-ihracat ve e-ticaret konularında bir komünite oluşturduk. Bu komünite içinde Prime Club üyeleri birbirleri ile etkileşimde bulunabilecek. Birlikte sorunları ve yenilikleri paylaşacağız. Prime üyeleri ders, sınav ve sertifikasyon süreçlerinin ardından e-ihracat ve e-ticaret uzmanı olacak. Böylece ister girişimci olarak bu işi yapabilirler ister bir şirkette çalışabilirler. Ayrıca, kulübün istihdam desteği de olacak.” ifadelerini kullandı.

Isayev, e-ticaret ve e-ihracatın sadece Türkiye’de değil dünyada da yeni bir konu olduğunu vurgulayarak, “Dünyada ticaretin şekli gelenekselden dijitale değişiyor. Türkiye olarak biz de bu ekosistemlerin içinde olmalıyız. Özellikle lokasyon olarak avantajlıyız; imkanlarımız, fırsatlarımız var. Bunları değerlendirmemiz lazım.” sözlerini kaydetti.

WORLDEF Amazon Danışmanı Batuhan Çirmi, Amazon’da satış yapma süreçlerini anlattı.

WORLDEF Amazon Danışmanı Batuhan Çirmi de, “Amazon’da satış yapmak” konusunda sunum yaptı. Sunumda Amazon’un önemine değinen Çirmi, Amazon’da satış yapma süreçleri çerçevesinde tedarikten lojistiğe, teslimattan iadelere kadar birçok konuyu ele aldı.

WORLDEF Prime Club nedir?

WORLDEF Prime Club, WORLDEF Prime üyelerinin katılabildiği kapalı devre bir kulüp olarak faaliyetlerine başladı. KOBİ, girişimci ve profesyonel segmentlerinde faaliyet gösteren WOLDEF Prime Club üyeleri, her ay “WORLDEF Prime Buluşmaları” etkinliklerine katılabilecek. Kulüp üyeleri, e-ihracat ve e-ticaret ekosistemine özel konuların ele alındığı etkinliklerde networking, eğitmenlerle ve servis sağlayıcılarla tanışma, tedarikçi ve personel bulma gibi avantajlar elde edecek. Platformda, WORLDEF Prime üyeleri birbirleri ile mesajlaşma, görüntülü görüşme, yeni işbirlikleri geliştirme ve kariyer yapma imkanları bulabilecek. Ayrıca, e-ihracat yapmak isteyenler tedarikçilerle görüşebilecek, servis sağlayıcılardan özel indirimlerle hizmet alabilecek.

Focus on Event Nedir?

WORLDEF Prime Club bünyesindeki online etkinliklerde Focus on Event (Foevent) altyapısı kullanılıyor. Foevent, sanat etkinlik ve toplantılar düzenliyor. Profesyonel bir ekip tarafından geliştirilen Focus on Event, online altyapısı ile fiziksel olarak gerçekleştirilen etkinliklerdeki her deneyimi sanal ortamda sunuyor. Foevent’in yeni nesil teknolojilerle geliştirilen alt yapısı ile fuarlar, kurum içi ve/veya kurum dışı etkinlikler, toplantılar sanal ortamda online olarak düzenlenebiliyor. Foevent altyapısı ile etkinlik deneyimleri kişiselleştirebiliyor. Foevent, yerel, bölgesel ya da global etkinlikler için kullanılabiliyor. Kolay arayüzü ve yeni nesil algoritmaları sayesinde online etkinlikler sorunsuz gerçekleştirilebiliyor.

Foevent kullanımı;

Focus on Event, online altyapısı ile fiziksel olarak gerçekleştirilen etkinliklerdeki her deneyimi sanal ortamda sunuyor.

WORLDEF İle Amazon’da Satış Uzmanı Olun!

WORLDEF BUSINESS SCHOOL eğitmenleri sayesinde Amazon’da satış ve e-ihracat uzmanı olun!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

allegro
Markalar

Allegro, Slovakya pazarına açıldı

Polonya merkezli online pazaryeri Allegro, Slovakya’da özel bir web sitesiyle hizmete girdi. Şirket, geçen yıl Çek Cumhuriyeti pazarına da açılmıştı.

yemeksepeti
Markalar

Yemeksepeti’ne rekabet soruşturması

Rekabet Kurumu bünyesindeki Rekabet Kurulu Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda A.Ş’ye soruşturma açılmasını kararlaştırdı.