worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

ELC, e-ticaret ekosistemini bir araya getiriyor

Uluslararası e-ihracat platformu WORLDEF bünyesinde Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile kurulan Ecom Leaders Club (ELC), gala gecesi düzenliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek c-level e-ticaret kulübü Ecom Leaders Club, 29 Ağustos’ta düzenlenecek gala gecesinde Türkiye’nin e-ticaret liderlerini bir araya getiriyor. Türkiye İş Bankası’nın ana iş ortağı ve Fortune Türkiye’nin medya partneri olduğu gala gecesi, Propars, Digital Partners ve CDEK sponsorluğunda Çatalca İnceğiz’deki Nart Resort’te düzenlenecek.

Türkiye’nin e-ticaret ekosisteminden 100 lideri bir araya getirecek gala gecesinde WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Fortune Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Şule Laleli ve ELC Akademik Kurul Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kırcova konuşma yapacak. Konuşmaların ardından törenle ELC üyelik plaketleri dağıtılacak. Ecom Leaders Club gala gecesinin düzenleneceği Nart Resort, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak dizayn edildi; pandemiye karşı gerekli her türlü önlem alındı.

Ömer Nart: E-ticaretin nabzı bu gecede atacak

WORLDEF Başkanı Ömer Nart

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Ecom Leaders Club Gala Gecesi’nde Türkiye’nin en önemli e-ticaret sitelerinin yöneticilerinin bir araya geleceğini söyledi. Nart, “Türkiye’nin ilk ve tek c-level e-ticaret kulübü ELC’nin gala gecesinde Türkiye’nin en iyi 100 e-ticaret liderini anons edeceğiz. Ülkemizin önde gelen, saygın ve büyük firmalarının e-ticaret ve e-ihracat yöneticilerini bu gecede ağırlayacağız. E-ticaretin nabzı bu gecede atacak.” dedi. E-ticaret kulübünün kapalı devre bir kulüp olduğunu hatırlatan Nart, “ELC, e-ticaret ve e-ihracat sektörünün gelişmesi, güçlenmesi ve global network ağının sağlanması için kuruldu. Ecom Leaders Club bünyesinde kapalı devre etkinlikler, Fortune Türkiye dergisi işbirliği ile 3 aylık sektör raporları ve Ecom Leaders 100 Listesi gibi çalışmalar yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ELC: Türkiye’nin en büyük e-ticaret ve e-ihracat topluluğu

Ecom Leaders Club, Türkiye’nin en önemli e-ticaret ve e-ihracat topluluğu olma vizyonu ile kuruldu. Türkiye’deki önemli e-ticaret yöneticilerini bünyesinde barındıran kulüp, e-ticaret ve sınır ötesi e-ticaret yapmak isteyen perakende markaları bir araya getiriyor. Kapalı devre uluslararası tecrübe paylaşım toplantıları ile perakendecilerin işlerini geliştirmelerini sağlayan ELC, Türkiye’deki e-ticaret oyuncularının farklı ülkelerdeki e-ticaret oyuncuları ile işbirliği geliştirmelerine olanak tanıyor. Kulüp, Türkiye’nin e-ticaret ekosistemi bir komünite haline getirmeyi hedefliyor. Kulüp bünyesinde e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminden 100 şirketin e-ticaret yöneticileri ve direktörleri yer alıyor. Üyelerine global pazarlarda satış yapma ve iş ilişkileri geliştirme fırsatı sunan kulübe özel davet usulü üye olunabiliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

allegro
Markalar

Allegro, Slovakya pazarına açıldı

Polonya merkezli online pazaryeri Allegro, Slovakya’da özel bir web sitesiyle hizmete girdi. Şirket, geçen yıl Çek Cumhuriyeti pazarına da açılmıştı.

yemeksepeti
Markalar

Yemeksepeti’ne rekabet soruşturması

Rekabet Kurumu bünyesindeki Rekabet Kurulu Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda A.Ş’ye soruşturma açılmasını kararlaştırdı.