worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Ecom Leaders Club üyeleri gala gecesini değerlendirdi

Ecom Leaders Club (ELC) Gala Gecesi, ünlü markaların e-ticaret yöneticilerini buluşturdu.

Türkiye’nin ilk ve tek c-level e-ticaret kulübü Ecom Leaders Club, Nart Resort’te gala gecesi düzenledi. Türkiye’nin önemli e-ticaret şirketlerinin yöneticilerinin ve direktörlerinin katıldığı gala gecesi ELC üyelerinden tam not aldı. ELC üyeleri, programla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Çağrı Ayten: Bu bir Ar-Ge, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var

Hoagard Kurucu Ortağı Çağrı Ayten, e-ticaret ve e-ihracat sektöründe firmaların direktörleri, CEO’ları ya da genel müdürlerinin iletişim içinde olmasının önemine işaret ederek, “Bu bir Ar-Ge, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Kiminin bulduğu yeni şeyler diğer firmayı bir üste çıkarabiliyor. Bunların da paylaşılabildiği çok güzel bir ortam var burada. Bunun için çok faydalı diye düşünüyorum. Tabii e-ticaret ve e-ihracat liderleri bir araya geldiğinde birbirleri ile paylaştıklarında liderler büyüdüğü zaman ülke gelişiyor, ülke büyüyor. Bu da ülkemiz ve e-ihracatımız anlamında çok güzel bir aktivite.” şeklinde konuştu.

Emre İlban: ELC çok önemli bir komünite olma yolunda ilk adımı attı

Ebebek E-Ticaret Direktörü Emre İlban, Ecom Leaders Club’ın çok önemli bir topluluk ve komünite olma yolunda ilk adımı attığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı; “Biz de hem sektörden hem de e-ticaret girişimcileri olarak burada birbirini tanıyanlar dışında sektörde networkü genişletmek hem de e-ticaret dünyasındaki yenilikleri takip etmek bunları beraberce tek bir komünite ve örgütlenme için takip etmek için bir araya geldik. İnşallah bundan sonra sektörümüze hem etkinliklerle hem bu birlikteliklerle faydalı bir organizasyon olacak.”

Levent Elmas: Networkingden çok memnunuz

Dagi Giyim E-Ticaret Müdürü Levent Elmas, ELC’ye teşekkür ederek, “Sektörün lider e-ticaret müdürleriyle birlikte burada sohbet etmekten ve networkingden çok memnunuz. Gerçekten çok güzel ortam, güzel bir mekan, sıcak bir karşılama… Her şey için teşekkür ederiz.” dedi.

Mehmet Türkel: Sektörümüzün böyle bir organizasyona ihtiyacı vardı

Joker E-Ticaret Direktörü Mehmet Türkel de, “Bu organizasyon gerçekten çok değerli, çalışılmış, emek verilmiş bir organizasyon. Sektörün önemli paydaşlarının burada olması, tanıdık simaları görmek mutluluk verici. Bence sektörümüzün de böyle bir organizasyona, böyle bir iletişime ihtiyacı vardı. Dolayısıyla faydalı olacağını; insanların önemli sorulara aradıkları cevabı bulacaklarını umuyorum. Biz de elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız.” sözlerini kaydetti.

Özlem Can: Birçok grup lideri fikir alışverişinde çok değerli

Derimod E-Ticaret Müdürü Özlem Can, “Gerçekten güzel bir gece, çok teşekkür ediyoruz. Birçok grup lideri ile burada olmak, fikir alışverişinde bulunmak çok kıymetli, çok değerli. Bunu sağlayan insanlar da gerçekten güzel bir şeye hizmet veriyor. Burada olmak güzel, gurur verici…” diye konuştu.

Uğur Akbıyık: Bu bir misyon aslında

Rue Online E-Ticaret Müdürü Uğur Akbıyık, şu ifadeleri kullandı; Bu etkinlikler çok önemli. Biraz da birlik olması lazım netice itibariyle… Sektördeki yaşanan sorunları da bunun gibi birlikler kendi içerisinde çözüm üreterek, çözüm önerisi getirerek sektöre de yardımcı olmak durumunda. Bu bir misyon aslında. Böyle bir etkinliğin olması da aynı zamanda böyle bir organizasyonun olmasının da çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

Ecom Leaders Club: Türkiye’nin en büyük e-ticaret ve e-ihracat topluluğu

Ecom Leaders Club, Türkiye’nin en önemli e-ticaret ve e-ihracat topluluğu olma vizyonu ile kuruldu. Türkiye’deki önemli e-ticaret yöneticilerini bünyesinde barındıran kulüp, e-ticaret ve sınır ötesi e-ticaret yapmak isteyen perakende markaları bir araya getiriyor. Kapalı devre uluslararası tecrübe paylaşım toplantıları ile perakendecilerin işlerini geliştirmelerini sağlayan ELC, Türkiye’deki e-ticaret oyuncularının farklı ülkelerdeki e-ticaret oyuncuları ile işbirliği geliştirmelerine olanak tanıyor. Kulüp, Türkiye’nin e-ticaret ekosistemini bir topluluk haline getirmeyi hedefliyor. Kulüp bünyesinde e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminden 100 şirketin e-ticaret yöneticileri ve direktörleri yer alıyor. Üyelerine global pazarlarda satış yapma ve iş ilişkileri geliştirme fırsatı sunan kulübe özel davet usulü üye olunabiliyor.

Ecom Leaders Club, üyeleri için B2B marketplace matchmaking toplantıları organize ediyor. Böylelikle üyeler, global pazaryerlerinde satış yapma olanağı buluyor. Global perakende markalarının e-ticaret direktörlerinin katıldığı özel konuklu etkinlikler düzenleniyor. Ecom Leaders Club bünyesinde sektörel problemlerin ele alınması ve gelişimine katkı sağlanması amacı ile yuvarlak masa toplantıları düzenleniyor. Bu toplantılarda elde edilen verilen, işbirliği yapılan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile paylaşılıyor. Böylelikle sektör gelişimine yönelik toplantılarda elde edilen varsayımlar gerçek bir amaca hizmet ediyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

hepsiburada
Markalar

“2024, Hepsiburada için tavsiye yılı olacak”

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada için 2024 yılının “tavsiye yılı” olacağını söyledi. Gökçetekin, “2024 yılında en önemli değişim online ödemelerde yaşanacak.” dedi.