worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Ecom Leaders Club jüri üyeleri bir araya geldi

Toplantıda; Ecom Leaders Club üye alım süreçleri, planlanan yuvarlak masa toplantıları ve bu toplantılarda ele alınacak konular değerlendirildi.

WORLDEF Başkanı Ömer Nart’ın ev sahipliğinde Türkiye İş Bankası ana iş ortakılığı ile Nart Resort &Spa’da düzenlenen toplantıya ELC jüri üyelerinden şu isimler katıldı; Ebebek E-Ticaret Direktörü Emre İlban, Hobium E-Ticaret Direktörü Ali Aygün, Joker & Soobe E-Ticaret Müdürü Mehmet Türkel, Hediyesepeti Kurucu Ortağı İlyas Erişmiş. Toplantıda; Ecom Leaders Club üye alım süreçleri, planlanan yuvarlak masa toplantıları ve bu toplantılarda ele alınacak konular değerlendirildi. Ekosistemdeki gelişmeleri de masaya yatıran jüri üyeleri, gelecek etkinlikler hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Yaklaşık 4 saat süren jüri toplantısı sonra aile fotoğrafı çektirildi.

Ömer Nart: ELC, emin adımlarla ilerliyor

WORLDEF Başkanı Nart, toplantıda yaptığı değerlendirmede, kısa süre önce e-ticaret ekosisteminde yerini alan Ecom Leaders Club platformunun emin adımlarla ilerlediğini vurguladı. Nart, WORLDEF ile Türkiye İş Bankası’nın ana iş ortaklığıyla faaliyetlerini sürdüren ELC’nin Türk perakendecilerin e-ihracat hacimlerini artırmaya ve işlerini geliştirmelerini sağlamaya odaklandığını ifade ederek, şunları kaydetti;

“ELC kapalı devre bir kulüptür. Türkiye’nin en önemli e-ticaret ve e-ihracat topluluğu olma vizyonu taşıyor. Türkiye’deki önemli e-ticaret yöneticilerinin yer aldığı kulüp, sınır ötesi e-ticaret yapmak isteyen perakende markalarını bir araya getiriyor. Kapalı devre uluslararası tecrübe paylaşım toplantıları ile perakendecilerin işlerini geliştirmelerini sağlıyor. ELC sayesinde Türkiye’deki e-ticaret oyuncuları farklı ülkelerdeki e-ticaret oyuncuları ile işbirliği geliştirebilecek; Türkiye’nin e-ticaret ekosistemi bir komünite haline gelebilecek.” Nart, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, toplantıya katılarak katkı sunan jüri üyelerine teşekkür etti.

Ecom Leaders Club Nedir?

Türkiye’nin saygın ve prestijli kuruluşlarının e-ticaret yöneticilerinin yer aldığı Ecom Leaders Club, Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile faaliyet gösteriyor. Sadece isme özel davet usulü ile üye olunabilen bir e-ticaret platform olan ELC, üst düzey e-ticaret etkinlikler düzenliyor. ELC; iş çevresini genişletmek, en son e-ticaret / e-ihracat trendleri hakkında bilgi edinmek ve kendi iş alanındaki güncel uygulamaları alanda uzmanlardan dinleyerek yeni iş fırsatları geliştirmek isteyen karar verici seviyedeki yöneticilere odaklanıyor.

ELC öncülüğünde global perakende markalarının e-ticaret direktörlerinin katıldığı özel konuklu etkinlikler düzenleniyor. Takvimlendirilmiş toplantılarla iş geliştirme ve işbirliği fırsatları sunuluyor. Ayrıca, etkinliklerde sunum hakkı ve etkinlik partnerliği gibi avantajlar da yer alıyor. ELC bünyesinde e-ticaret veya e-ihracat alanında hizmet ve ürün sağlayıcı olarak bulunan seçkin firmaların üst düzey yöneticilerinin yer aldığı Premium üyelik türü de bulunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un